Ексклюзиви
четвер, 18 січня 2007 20:12

Олексія Чадова кинула дівчина

Автор: фото: Олекса КРАСНИЙ
  Із московською актрисою Машею Курковою Олексій Чадов зустрічався сім років
Із московською актрисою Машею Курковою Олексій Чадов зустрічався сім років

25-річний російський актор Олексій Чадов став популярним в Україні після ролі молодого вампіра у фільмі "Нічна варта". Потім знявся у стрічках "9 рота" Федора Бондарчука та "Оранжлав" київського режисера Алана Бадоєва. Перед Новим роком вийшов у прокат фільм "Жара", де Чадов грає матроса Олексія. На презентацію картини в Києві актор приїхав сам. Хоча в лютому на прем"єрі "Денної варти" був із Машею Курковою.

— Ми познайомилися в театральній студії, — розповідає Чадов. —  Маші було 14 років. Стояли поруч біля балетного станка.

Маша — студентка ГІТІСу. З Олексієм зустрічалася майже сім років. Мріяли про одруження і дітей. Але незадовго до Нового року, перед виходом у прокат фільму "Жара", Маша й Олексій розійшлися.

Цікавлюся чому.

— Не хочу об этом говорить, — відповідає Олексій.

Сідаємо за металевий столик у фойє кінотеатру "Україна". Актор дістає цигарку, проте закурює лише в кінці розмови. За його спиною стоїть шанувальник із фотоапаратом.

Фанати дошкуляють? — запитую в актора.

— Буває. Приходжу якось додому в Москві, а в під"їзді троє дівчат. Вручили мені подарунки. Кажуть, три дні чекали. Із голими пупками й на морозі. Я дав їм автографи. Поговорили. Але не знав, куди від сорому дітися.

Каже, за це не любить свою роботу.

А за що любите?

— Мій робочий день закінчується завжди по-різному. Я не живу за графіком. Не знаю, чим би міг займатися, крім кіно. Хоча ніякої роботи не боюся. У 13 років мив машини, на будівництві допомагав. Працював барменом, коли вчився в училищі. Таксистом підробляв, коли не було грошей.

Маєте машину?

— Рік тому відкрив для себе "БМВ" третьої серії. Пацанська машина!

Ваш брат Андрій теж актор. Ви схожі, тому вас часто порівнюють. Це дратує?

— Ні. Нерідко обговорюємо свої ролі. Іноді критикуємо один одного. Минулого року вийшов фільм "Живой". Я зіграв батюшку, а брат — солдата, який повернувся з війни без ноги. Спочатку мою роль давали Андрієві. А його героя взагалі не було в сценарії. Але режисер Олександр Велединський познайомився зі мною і змінив сюжет.

У 13 років мив машини

У дитинстві ви з братом сварились?

— Билися страшенно. Якось я пожбурив у нього обценьками. Бо Андрій облив мене холодною водою. У нашій ванні не замикалися двері. Тому Андрій часто набирав на кухні відро води, заскакував у ванну й обливав мене. Я кидав у нього всім, що було під руками.

А створюєте враження позитивної людини...

— Я запальний, часто лаюся, — заперечує. — Багато курю. Живу вночі. Якщо говорити про себе як про тотемну тварину, я — вовк. Буду агресивним, якщо доведеться відстоювати честь дівчини або родини.

Хто у вашій родині був старшим?

— Тато помер, коли мені було п"ять років, а братові — шість. Нас виховувала мама. Вона говорить, що старший у родині Андрій. І це правильно.

Хто ваша мама?

— За освітою інженер. Звуть Галина Петрівна. Під час перебудови перевчилася на бухгалтера.

Без якого заняття не приходить жоден ваш день?

— Перед сном молюся. Правда, іноді забуваю це зробити.

Мама привчила?

— Вона і бабуся. Коли мені було років 8–9, я потрапив до якоїсь церковної школи. Навіть тягав туди друзів вивчати Біблію. Зараз їжджу до священика в Передєлкіно. Це селище під Москвою. Мій священик ходить у кінотеатри. Дивився всі мої фільми. Я приходжу до нього за благословенням перед кожною картиною.

На роботі і вдома поводитеся однаково?

— У різних ситуаціях по-різному. Можу прийти додому злий. Але частіше добрий. Дома ношу джинси і кеди. Це зручний одяг для машини. На людях вбираюся в костюми. Для урочистостей маю навіть піджак "Річмод" за 1100 євро. Іноді поєдную два стилі. Наприклад, піджак, а до нього — джинси і черевики.

Зараз ви читаєте новину «Олексія Чадова кинула дівчина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути