Ексклюзиви
неділя, 25 лютого 2007 17:04

Найгіршою актрисою визнали Шерон Стоун

Автор: фото: reuters
  Шерон Стоун цілується з Річардом Гіром на Берлінському кінофестивалі
Шерон Стоун цілується з Річардом Гіром на Берлінському кінофестивалі

Кінопремії "Золота малина" за найгірші кінороботи вручили минулої суботи у лос-анджелеському театрі "Івар". Цю нагороду 1980-го вигадав американський журналіст Джон Вілсон, перша церемонія проходила у нього вдома.

Рекордсменом за історію "Золотої малини" є 60-річний Сільвестр Сталлоне — йому приз діставався десять разів. Нагорода виглядає, як пластмасова гілка малини на бобині кінострічки. Зовні покрита позолотою. Коштує $5. До журі входять 757 журналістів із 12 країн світу. Свої голоси до Лос-Анджелеса вони присилають поштою.

48-річну американку Шерон Стоун визнали найгіршою актрисою минулого року. Фільм за її участю "Основний інстинкт-2" став "найгіршою стрічкою", "найгіршим сіквелом (продовженням)" із "найгіршим сценарієм". У стрічці Стоун оголена купається у джакузі. Коли камера дає крупний план актриси, добре видно целюліт на її ногах і розтяжки на грудях. На церемонію Стоун не з"явилася. Уже кілька років вона збирається зняти власний фільм під назвою "Вставай і живи".

Чорношкірі брати Шон і Марлон Вейнси визнані найгіршими акторами за участь у кримінальній комедії "Пустун" — про злодія, що вдає із себе немовля. Шон у Голлівуді не дуже відомий. А от Марлону славу принесли ролі у фільмах "Не погрожуй південному централу", "Дуже страшне кіно" та "Без почуттів". Брати на нагородження прийшли. Кожний з них одержав ще й по "малині" у номінації "за найгірший акторський дует". А стрічку "Пустун" також оголосили "найгіршим римейком", який зняли за мотивами мультфільму 1954 року.

Найгіршою виконавицею жіночої ролі другого плану визнана 34-річна співачка й модель журналу "Плейбой" Кармен Електра за роботу у фільмах "Кінопобачення" і "Дуже страшне кіно-4". Вона прийшла на церемонію. Повідомила журналістам, що знімається у фільмі "Я хочу посмоктати" — про британську порнозірку Кенді Файвейс. Стрічка вийде у прокат у березні цього року.

Трилер "Дівчина з води" приніс 36-річному індійському режисерові Найту Ш"ямалану призи за найгірші режисуру та чоловічу роль другого плану. До 2006-го Ш"ямалан виступав лише в епізодичних ролях у своїх фільмах. У "Дівчині з води" він зіграв головну роль письменника-месії, який має вберегти від загибелі світ. Після зйомок "Дівчини з води" Ш"ямалану запропонували знімати "Гаррі Поттер і Напівкровний принц". Але коли "Дівчину з води" номінували на "Золоту малину", режисеру відмовили у цій роботі.

Цього року "Золота малина" поповнилася новою номінацією — "Найгірша підстава для сімейного перегляду". У ній перемогла пригодницька комедія "Божевільня на колесах" із 54-річним Робі Вільямсом у головній ролі. Стрічка випередила фільми "Ласкаво просимо, або Сусідам вхід заборонений", "Гарфілд-2", "Кошлатий тато" і "Санта Клаус-3".

Зараз ви читаєте новину «Найгіршою актрисою визнали Шерон Стоун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути