Ексклюзиви
четвер, 24 травня 2007 17:52

На Каннському кінофестивалі показали стрічку про зоофілів

Автор: фото: reuters/Eric Gailard
  На Каннському фестивалі показали стрічку про Україну ”Імпорт/Експорт”. По червоній доріжці ідуть режисер, австрієць Ульріх Зайдль, та виконавиця головної ролі, миколаївська актриса Катерина Рак
На Каннському фестивалі показали стрічку про Україну ”Імпорт/Експорт”. По червоній доріжці ідуть режисер, австрієць Ульріх Зайдль, та виконавиця головної ролі, миколаївська актриса Катерина Рак

60-й Каннський кінофестиваль триває на Лазурному узбережжі Франції. Лідерами називають румунську стрічку про підпільні аборти у 1980-х "4 місяці, 2 тижні і 3 дні" та трилер братів Коенів "Старим тут не місце".

Поза конкурсом показали документальний фільм "Зоопарк" американського режисера Роберта Девона. Стрічка — про 45-річного інженера компанії "Боїнґ" Кеннета Піньяна із американського міста Інумкло. Цей чоловік помер від розриву товстої кишки після анального сексу з аравійським жеребцем.

Ірландська рок-група "U-2" презентувала фільм "U2 3D". Режисери Катріна Оуерс та Марк Пелінґтон знімали її на семи концертах групи в Латинській Америці. Використовували кінематографічну і комп"ютерну графіку. Тому у глядача виникає ілюзія присутності на концерті. У кінотеатрах стрічку покажуть цієї осені.

А режисер Роман Поланський влаштував скандал. Це сталося на прес-конференції, де зібралися 30 режисерів із усього світу. Коли ведучий повідомив, що до закінчення прес-конференції лишилося 2 хв., Поланський звернувся до журналістів:

— Соромно задавати такі жалюгідні й порожні запитання. Я думаю, на цей рівень вас опустив комп"ютер. Ви більше не цікавитесь тим, що відбувається в кіно. Тому нам усім краще піти поїсти, — сказав Поланський і покинув залу.

Інші режисери його не підтримали.

Сенсацією став приїзд до Канн Алена Делона. Адже торік він казав:

— Ноги моєї не буде на набережній Круазетт, — і додав:

— Ви можете прилетіти в Канни на вертольоті, а їхати на таксі — за власні гроші.

Актор натякнув на те, що фестиваль часто відмовляється оплачувати поїздки зірок.

Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо презентував стрічку "11-та година". Ді Капріо в кадрі розповідає про кліматичні зміни, які загрожують нашій планеті. Стрічку показали в позаконкурсній програмі. Перед презентацією Ді Капріо з"ясував, що в аеропорту забув валізу із вечірнім костюмом. І йому довелося бігти у найближчий дорогий бутик.

А продюсера фільмів "Відступники" та "Банди Нью-Йорка" Ґрехема Кінґа в Каннах обікрали. Повернувшись на віллу, де жив, він побачив якихось людей, що забирають його золоті прикраси, одяг та документи. Злодії бризнули продюсерові газовим балончиком в обличчя і втекли.

Не обійшлося на фестивалі й без конфузів. Дружина італійського дизайнера Роберто Каваллі Ева організувала вечірку на лайнері для знаменитостей. У розпал свята з неї спала біла шовкова спідниця. Жінка почервоніла, підібрала спідницю з підлоги і до кінця вечірки ховалася в каюті.

А голлівудську модель Памелу Андерсон освистали фотографи. На заплановану фотосесію зірка запізнилася на годину. А коли прийшла, позувала всього кілька хвилин. Андерсон привезла на Каннський фестиваль стрічку "Блонд енд блонд", де грає головну роль. Після презентації цього фільму Памела влаштувала вечірку. Прийшла на неї босоніж і в червоній сукні з глибоким вирізом. Але на вечірці було мало знаменитостей і не вистачало їжі. Тому гуляння не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «На Каннському кінофестивалі показали стрічку про зоофілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути