Ексклюзиви
пʼятниця, 08 серпня 2008 16:27

Леонардо ді Капріо може зіграти Леніна

  Володимир Ульянов (Ленін) у молодості та американський актор Леонардо ді Капріо
Володимир Ульянов (Ленін) у молодості та американський актор Леонардо ді Капріо

33-річному голлівудському акторові Леонардо ді Капріо запропонували зіграти  вождя світового пролетаріату в російській чорній комедії "Мізки Леніна".

— Коли ми з продюсерами проглянули його фото й порівняли з ленінськими, побачили дивовижну схожість, надто в дитинстві, — каже сценарист стрічки 64-річний Олександр Бородянський. — Я сказав би, Лео може грати Леніна без гриму.

Особливої схожості ді Капріо з Леніним нібито надає його "фірмова" зморшка на чолі, за яку ді Капріо часто називають "злою дівчинкою".

Кінодраматург Олександр Бородянський створив понад 50 сюжетів фільмів. Найвідоміші — комедії "Афоня", "Ми з джазу", "Маленький гігант великого сексу".

Дія картини "Мізки Леніна" відбуватиметься 2024-го в США. Створений наприкінці ХХ ст. радянськими вченими клон Леніна розпалює в Америці соціалістичну революцію.

Запланований кошторис фільму — $20 млн. Що з цих грошей дістанеться виконавцеві головної ролі, поки що невідомо. За рейтингом британського журналу "Форбс", Леонардо ді Капріо сьомий у світі діяч культури за прибутками. За минулий рік він збагатився на $45 млн.

Зараз ви читаєте новину «Леонардо ді Капріо може зіграти Леніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути