Ексклюзиви
пʼятниця, 08 липня 2011 05:30

Іво Бобул їде на "Слов'янський базар"

Із 6 по 16 липня відбудеться 20-й пісенний фестиваль "Слов'янський базар". На 11 липня запланували гала-концерт українських виконавців. У білоруське місто Вітебськ їх везе міністр культури Михайло Кулиняк та режисер Анатолій Солов'яненко-молодший.

Дует "Світязь" на концерті пародіюватиме відомих виконавців — Ларису Доліну, Юрія Шатунова, Йосипа Кобзона, Вєрку Сердючку.

— Співати своїх пісень ми не будемо, там і без нас буде кому. Іво Бобул та Микола Гнатюк їдуть, — каже Анатолій Говорадло зі "Світязя". — Кайф Вітебська — у ностальгічному поверненні в Радянський Союз. Якби мої батьки туди поїхали, думаю, на 10 років помолодшали б. Заходиш у магазин, а там тільки телевізори "Витязь" та акустичні гітари. Піднімаєшся на другий поверх — там пальта та костюми, які жодна нормальна людина носити не буде. Заходиш у сувенірну лавку — продаються кришталеві оленячі роги та жахливі гранчаки.

На конкурсі естрадних виконавців Україну представить співак із Донецька 30-річний Володимир Красниця. Він змагатиметься з 19-ма конкурсантами.

Зараз ви читаєте новину «Іво Бобул їде на "Слов'янський базар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути