Ексклюзиви
середа, 07 листопада 2007 17:04

Гурт "СМС" продали в Росію

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Група ”СМС” виходить зі свого офісу на вулиці Червоноармійській у Києві. Зліва направо Тетяна Голубкіна, Олександра Марченко, Марина Модіна
Група ”СМС” виходить зі свого офісу на вулиці Червоноармійській у Києві. Зліва направо Тетяна Голубкіна, Олександра Марченко, Марина Модіна

Продюсер Олександр Ярьоменко продав українське дівоче тріо "СМС" бізнесменові з Москви.

— Цей чоловік не хоче розголошувати своє ім"я, — пояснює Ярьоменко. — Гуртові "СМС" я досі пишу пісні. Але розкручую тепер співачку Лану Меркулову. Раніше вона співала в "СМС", а тепер створила власний гурт "Ред Фокс".

Місяць тому на місце Лани Меркулової в "СМС" узяли 18-річну білявку Олександру Марченко. Вона співає разом із Мариною Модіною, 24 роки, і Тетяною Голубкіною, 22 роки. Із  дівчатами спілкуємося в офісі, на вул. Червоноармійській у Києві.

— Тепер у нас більше свободи, — каже Тетяна Голубкіна. — Ми можемо обирати пісні, костюми та сценічні образи. Раніше на нашу думку не дуже зважали. Лана за рік попередила, що піде. Увесь цей час продюсер шукав їй заміну. Продивився 80 дівчат. Обрали Сашу Марченко. Олександр Ярьоменко був у журі конкурсу молодих співаків "Бегущая по волнам" у Євпаторії. Там і запросив Сашу до "СМС".

Виконавчий продюсер Юлія Резніченко, 28 років, каже, що "СМС" поки що виступають у Росії на приватних вечірках. Але вже з нового року там заплановано більшість концертів.

Майже з усіма дизайнерами пересварилися

— Дівчата відмовляються переїжджати до Росії. Не хочуть залишати родини. Будуть літати туди-сюди, — уточнює Юлія.

Гурт "СМС" існує три роки. За цей час із нього пішли дві співачки — Лана Меркулова і Оксана Андрусенко.

— Оксана кілька місяців попрацювала, — пояснює Голубкіна. — А потім знялася для якогось порнографічного журналу. Продюсер через це замінив її на мене.

Дівчата зізнаються, що заробляють мало. Досі винаймають житло. Киянка — лише Тетяна. Їй батько подарував квартиру в 50 кв. м на Печерську. Співачка робить у ній ремонт.

Авто маєте? — цікавлюся.

— Нещодавно продала "BMW-Х5", — каже Таня. — Два роки на ньому їздила, захотілося чогось новенького.

— У мене "Лексус RX-350", — хвалиться Марина, — шанувальник подарував після "Слов"янського базару".

— А я їжджу на метро. Це швидше, — відповідає Олександра, — бо на таксі можна застрягти в пробці.

— Через штрафи працюємо на голому ентузіазмі, — додає Марина. — Спочатку за запізнення на ефір нас штрафували по 20 доларів. Тепер перейшли на 50. За спізнення на прямий ефір на телеканалі "М1" з Тані зняли 100 доларів.

Одяг купуєте за власні гроші?

— Сценічні костюми оплачує продюсер, — зауважує Таня.

— Одяг для кліпів шиє Анжела Лисиця. А так майже з усіма пересварилися, — запевняє Марина. — До червня вдягалася в Андре Тана. Але його український ринок не цікавить, він хоче працювати на Париж. Замовила в нього сукню до весілля знайомих. Його кравчині так її попрасували, що обпалили шви. Я принесла сукню назад. Андре узяв і забув. Зателефонував за три місяці, запросив на свій показ. Я не пішла.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "СМС" продали в Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути