пʼятниця, 14 грудня 2018 00:05

Герої серіалу "Пошта" майже щодня ризикують життям

Герої серіалу "Пошта" майже щодня ризикують життям
Фото: прес-служба

— Герої серіалу "Пошта" майже щодня ризикують життям, — каже акторка столичного Театру на Липках Олена Михайличенко, 39 років. Грає головну роль у серіалі "Пошта" режисера Олександра Пархоменка. Студія "Фільм.юа" почала зйомки 40-серійного детективного телефільму. Картина вийде на екрани у вересні ­2019-го на телеканалі "Україна".

— Моя героїня Олена Любченко розлучилася з чоловіком, за сюжетом. Вийшла за нього ще студенткою, народила доньку. У її трудовій книжці немає ніяких записів, бо 20 років ніде не працювала. Мусить починати життя спочатку. Шукає роботу, бо не вистачає грошей. Єдине, що вміє добре робити, це водити машину. Влаштовується експедитором до поштової компанії, розвозить посилки і бандеролі.

Олена працює в парі з експедитором Андрієм. Теж розлучений. Герої відчувають одне до одного симпатію, але бояться знову підпустити когось до себе. Звести їх намагаються їхні вже дорослі діти.

Андрій — колишній працівник Міністерства надзвичайних ситуацій. Покинув службу після того, як в одній з операцій загинули дружина і син друга. Досвід допомагає в новій роботі. Якось доставляв листа, мав передати прямо в руки. Адресат одразу ж відкрив конверт. Виявилося, викрали його сина. Вимагали викуп і наказували не звертатися в поліцію. Подружжя починає панікувати. Скориставшись своїми зв'язками, Андрій до кінця серії виводить зловмисників на чисту воду.

— Я часто заходжу на пошту. Вирощую квіти, саджанці купую через інтернет. Іноді щось відправляю. Щоб грати правдоподібно, почала придивлятися до працівників — що пропонують, як спілкуються з відвідувачами.

Над серіалом "Пошта" працювали 12 сценаристів. Телефільм знімають у Києві. Декорацію поштового відділення звели у павільйоні студії "Фільм.юа" у столичному районі Троєщина.

Зараз ви читаєте новину «Герої серіалу "Пошта" майже щодня ризикують життям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути