вівторок, 10 лютого 2009 15:59

"Дивна історія Бенджаміна Баттона" вже зібрала 150 мільйонів доларів

У столичному кінотеатрі "Україна" показали прем"єру фільму "Дивна історія Бенджаміна Баттона". Стрічку зняв американський режисер Девід Фінчер. Вона отримала 13 номінацій на премію "Оскар" із бюджетом $150 млн. В основі картини — книга американського письменника Скотта Фіцджеральда про чоловіка, який народжується із зовнішністю 80-річного старця і з року в рік молодшає. Головного героя зіграв 45-річний актор Бред Пітт. Його гримували по 5 годин, накладали зморшки, робили сиве волосся. Баттона немовлям грає Пітер Бадаламенті, у віці 5 років — Том Еверетт, а 12-літнім — Спенсер Деніелс.

Глядачів запрошують на 20-хвилинну вечірку. Пригощають соками, вином і фруктами. Дівчата фотографуються біля афіш із Бредом Піттом.

— Так поспішала, що вії нафарбувати забула, — говорить травесті Монро (30-річний киянин Олександр). За столиком Монро п"є коктель через соломинку. Помічає фотографа, усміхається в камеру і посилає повітряний поцілунок. — Бред Пітт мені зовсім не подобається, у нього занадто солодка мордочка. Я люблю брутальних і гарячих чоловіків, як-от Антоніо Бандерас. Хочу подивитися фільм, мені його порадили друзі.

— І я прийшла не заради Пітта, — додає 23-річна Марина Суркіс, донька президента київського футбольного клубу "Динамо". — Ми щочетверга ходимо з друзями в кіно. Просто любимо приємно проводити час.

Біля дверей утворюється натовп. Адміністратор викликає 2-метрового охоронця. Той допомагає білетерам перевіряти квитки.

53-річний заступник київського мера Віталій Журавський запізнюється на 10 хв. Із журналістами спілкуватися відмовляється. Охоронець просить людей відійти від дверей. Не знімаючи темних окулярів, Журавський проходить без черги.

У залі аншлаг. Люди сваряться за місця.

— Я не думав, що буде так багато публіки, — дивується 32-річний менеджер страхової компанії Борис. Він із друзями купив чотири квитки по 60 гривень. — Троє із нас прийшли з дівчатами. Ми хотіли провести подруг безплатно, бо часто так робимо. Але сьогодні не вийшло, охорона "спалила" нас. Квитки віддали дівчатам, із хлопців я один.

Фільм триває 2 год. 40 хв.

— Хороший фільм, без крові, — каже після перегляду продавець супермаркету 44-річна Валентина Коцюбинська. На прем"єру її привела донька. — Але в житті так не буває. Хіба можна померти немовлям? За півтора місяця світового прокату стрічка зібрала 150 млн. доларів.

Зараз ви читаєте новину «"Дивна історія Бенджаміна Баттона" вже зібрала 150 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути