вівторок, 21 грудня 2010 10:21

Діти знаменитостей створили солом'яних янголят

Автор: фото надане компанією ”ВАВІЛОН”
  Відомий футболіст Андрій Гусін з сином Іваном
Відомий футболіст Андрій Гусін з сином Іваном

Напередодні зимових свят співачка і художниця Анжеліка Рудницька за підтримки ТМ "БЕСІДА" провела майстер-клас із плетіння з соломи. Його відвідали діти публічних осіб. Анжеліка запропонувала малечі зробити солом'яних янголят.

— Різдво завжди асоціюється з дивами. Фігурка янголятка, створена дитячими руками, є надзвичайно чарівною, теплою. Я хочу, щоб завдяки моїм майстер-класам якомога більше людей дізналися про українські традиції, — каже Анжеліка. Її попередні майстер-класи були присвячені писанкарству і ліпленню вареників.

Солом'яну ляльку почали робити з тулуба. До роботи вправно беруться доньки політиків Марія Шевченко і Ніколь Катеринчук. Злата, донька телеведучої Ольги Фреймут, просить матір не допомагати.

— Вона в мене вже доросла. Каже, сама впорається, — всміхається Ольга. Вона у приталеній чорній сукні до колін.

А от сина дизайнера Олександра Гапчука не бентежить допомога матері Юлії. Маленький Кирило щойно навчився плести кіску, яка потрібна для янгольського німба.

— Так приємно працювати з натуральним матеріалом, із яким мали справу ще наші прапрадіди. Сувенір повісимо на ялинку або віддамо татові. Хоча, можливо, подаруємо однокласниці, яка давно подобається Кирилові, — говорить Юлія Гапчук.

Найемоційнішій серед хлопців — Іван Гусін. Він робить ляльку із зірковим батьком, Андрієм.

— Звісно, у футбол грати важче. Та для плетіння із соломи важлива посидючість, — ділиться з журналістами Гусін-старший.

Тепло і затишок під час роботи забезпечила ТМ "БЕСІДА". Вона організувала для дітей і батьків чай із солодощами.

— Слоган "створений дарувати тепло" дуже підходить до нашої зустрічі. Концепція "БЕСІДИ" цілком збігається з тим, що я роблю, — говорить Анжеліка Рудницька. Каже, її співпраця з компанією тільки почалася, та вона буде надзвичайно приємною і дасть позитивні результати.

— Підтримавши майстер-клас, компанія допомагає українцям у пошуках шляхів до гармонійного родинного спілкування і спонукає до спільної творчості. Під час безпосереднього контакту дітей і батьків об'єднується сім'я й поліпшується взаєморозуміння, — відзначає бренд-менеджер ТМ "БЕСІДА" Юлія Пасхалова.

Зараз ви читаєте новину «Діти знаменитостей створили солом'яних янголят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути