Ексклюзиви
середа, 05 березня 2008 14:03

Данці були "відморожені" на концертах "Гайдамаків"

7 березня у столичному центрі культури та мистецтв "Жовтневий" відбудеться виступ київського етно-рок гурту "Гайдамаки". Початок концерту о 19.00. Вартість квитків від 50 до 300 грн.

Група презентуватиме програму свого останнього альбому "Кобзар", яку музиканти вже встигли показати в Австрії, Швейцарії, Німеччині, Бельгії та Польщі.

— У Стокгольмі й Копенгагені грали вперше, — ділиться з "ГПУ" вокаліст "Гайдамаків" Олександр Ярмола, 41 рік. — Датчани виявилися найбільш відмороженою публікою, що коли-небудь була на наших концертах. А от у теж північних шведів зі сприйняттям нашої музики все нормально.

— На київському концерті виконаємо шість нових пісень, які не увійшли ще до жодного альбому, серед них є буковинські народні "А вже тому сім літ буде" і "Я ворота запираю", — каже менеджер "Гайдамаків" Назар Дронь, 25 років.

22 березня "Гайдамаки" виступатимуть у Дніпропетровську, а також дадуть свої перші концерти в Донецьку — 29 березня і Запоріжжі — 30 березня.

Зараз ви читаєте новину «Данці були "відморожені" на концертах "Гайдамаків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути