вівторок, 12 вересня 2017 05:40

Чоловік уперше закохався в 50 років

Автор: www.facebookю.com
  Київська акторка Людмила Саченко у фільмі Павла Острікова ”Золота любов” грає ведучу фестивалю побачень для літніх людей у провінційному містечку
Київська акторка Людмила Саченко у фільмі Павла Острікова ”Золота любов” грає ведучу фестивалю побачень для літніх людей у провінційному містечку

Фільм "Золота любов" режисера Павла Острікова, 27 років, отримав золоту медаль на кінофестивалі "Юніка" в німецькому місті Дортмунд.

50-річний Віктор живе у провінційному містечку. Приходить до будинку культури, де організували побачення-п'ятихвилинки. Кожна пара має короткий час, щоб розпізнати своє кохання. Віктор зустрічає Світлану, за сюжетом.

— Чоловік вагається до останнього — йти чи не йти на побачення, — розповідає режисер Павло Остріков. — Він — сором'язливий, закомплексований. Для нього це серйозний крок. Не бачимо переживань Світлани. Але розуміємо, для неї це також непросто. Вони зважуються і знаходять кохання. Можна підсумувати — яким би ти не був дивним, зустрінь такого самого дивака, і буде вам щастя. "Золоте кохання" — це історія про самотність, боротьбу з нею, про пошук людини, з якою хотілося би провести решту життя.

Короткометражку знімали восени минулого року в селі Літки Броварського району на Київщині.

— Колись подумав, якби модні серед молоді побачення-п'ятихвилинки перенесли в провінційне містечко, — продовжує Остріков. — Як шукатимуть кохання люди, які ніколи не робили цього. Мені цікава тема самотності. Вона чітко простежується в людей середнього віку. Тема не розкрилася, якби показали у фільмі людей молодших. У них все ще попереду, й вони не замислюються над проблемами, що можуть бути в стосунках. А старші люди — підсумовують своє життя. І не у всіх воно склалося добре. Хотілося надихнути глядачів реалізовувати мрії та шукати кохання.

Головного героя у стрічці "Золоте кохання" зіграв Олег Треповський, 51 рік. Актора висунули на Національну кінопремію "Золота дзиґа" в номінацї "За найкращу чоловічу роль".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік уперше закохався в 50 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути