четвер, 25 грудня 2008 19:14

Бондарчук прийшов на прем"єру з поламаною рукою (ФОТО)

У київському кінотеатрі "Україна" 22 грудня відбулася прем"єра фільму російського режисера Федора Бондарчука "Населений острів". Продюсував стрічку 47-річний Олександр Роднянський. Сценарій написали фантасти Сергій та Марина Дяченки за романом Стругацьких. Це — найдорожча російська стрічка з бюджетом $36,5 млн.

44-річний Федір Бондарчук на прем"єру прийшов із поламаною рукою. Минулого тижня він оступився, упав на сходах. Чоловіка прооперували, наклали гіпс на праву руку й порадили не виписуватися із клініки. Та в понеділок Бондарчук прилетів до Києва.

— Нормально почуваюся, лише трохи незручно. Краще зламав би ліву. Сподобається вам фільм чи ні, але прошу — хваліть його!

Співачка Руслана, 35 років, сидить за столиком, п"є каву і їсть цукерки.

— Я думаю, фільм збере в прокаті не менше 100 тисяч доларів, — заспокоює Бондарчука. — Прикро, що наші олігархи-рєбяткі не підкидають таких грошенят на розвиток українського кіно.

Підходить 42-річний нардеп-"регіонал" Нестор Шуфрич.

— Гарно виглядаєш, — каже Руслані. — А сукня яка!

— В Оксани Караванської купувала. Вона на своїх речах пише: "Носи українське". Зараз працюю над кліпом, який буде найдорожчим в Україні, — хвалиться Руслана.

Шуфрич прийшов із 27-річною "регіоналкою" Іриною Бережною. На ній сукня з гепардовим принтом і норкова шубка з короткими рукавами.

— Прийшов подивитися на Бондарчука, — каже депутат. — Ми з ним давні друзі.

Голова наглядової ради Нацбанку 43-річний Петро Порошенко привів сина Олексія і дружину Марину.

— Любимо всією сім"єю ходити в кіно, — говорить бізнесмен. — Я не фан жанру фентезі. Фантастику треба читати в молодому віці. Мій син два місяці читає "Мурашник" Стругацьких, ніяк не може подужати.

Шуфрич прийшов із Іриною Бережною

— Мене розчулює відданість Бондарчука Києву. Усі свої прем"єри він показує тут, — відзначає "нашоукраїнка" Ольга Герасим"юк, 50 років.

— А Дяченків хіба не любиш? — запитує в неї Порошенко.

— Це цікава пара, у них несподіване поєднання. Сергієві 63 роки, а Марині — 40 . Мені завжди було цікаво, хто з них веде іншого. Більше схиляюся до думки, що Сергій.

На показ пускали за запрошеннями. У широкий прокат фільм вийде 1 січня.

Зараз ви читаєте новину «Бондарчук прийшов на прем"єру з поламаною рукою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути