Ексклюзиви
понеділок, 02 липня 2007 17:47

Вагітна Ольга Корягіна зняла кліп

20-річна співачка Ольга Корягіна зараз на восьмому місяці вагітності. У квітні вона залишила поп-гурт "ВІА-Гра". Колишній продюсер Костянтин Меладзе пророкував їй кар"єру "прати пелюшки і варити борщі". Але нещодавно вагітна Ольга зняла кліп "Колискова" на свою сольну пісню. У відео день змінює ніч. Співачка знімається в образі божества. Для цього українська дизайнерка Олена Голець їй пошила білу туніку. Героїня Корягіної закохується в ангела — напівроздягненого хлопця-блондина.

— Я не планувала "Колискову" для зйомок кліпа і початку моєї сольної кар"єри, — зізнається співачка.— Це був душевний порив. Мені хотілося придумати якусь пісеньку і наспівувати її своєму малюкові. Але композиція вийшла дуже красивою. І мені захотілося, щоб її почули інші.

Режисером відео став київський кліпмейкер Семен Горов. Раніше він не знімав кліпів жодній із колишніх "віагр". Про це його просив Костянтин Меладзе.

У вересні кліп "Колискова" Ольги Корягіної покажуть по телевізору. А ще через кілька місяців вона почне сольну кар"єру. Але тепер виступатиме під своїм справжнім прізвищем — Ольга Романовська.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Ольга Корягіна зняла кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути