четвер, 28 вересня 2006 18:07

Ані Лорак виходить заміж за турка

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Майбутній чоловік Ані Лорак (на фото — біля неї) працював менеджером готелю в Анталії
Майбутній чоловік Ані Лорак (на фото — біля неї) працював менеджером готелю в Анталії

У середу співачка Ані Лорак відзначала 28-й день народження та презентацію "золотого диска" "Розкажи".

На четвертому поверсі розважального центру "Ультрамарин" біля ліфту стоять металеві підсвічники з п"ятьма запаленими свічками. З великого залу долинає пісня Кароліни "О моя любов". Біля входу роздають новий диск; на обкладинці — співачка з трояндою у вустах.

— Сьогодні ми влаштували Кароліні сюрприз, — каже "ГПУ" гендиректор рекордингової компанії "Лавіна М"юзік", один із продюсерів Ані Лорак Едуард Клім, 37 років, — високий чоловік із сережкою у вусі й розкішним, трохи пелехатим волоссям. — Учора вона прилетіла з Москви, де знімалася на ОРТ. Завтра їде до Дніпропетровська. Слава Богу, ми викроїли час сьогодні ввечері і якраз потрапили на її день народження, — поспіхом хреститься. — Я їй подарую букет із бутонів троянд, вона такі обожнює. Кращий подарунок їй — це "золотий диск". Бо все інше — машини, м"які іграшки чи парфуми — Кароліна може дозволити собі сама.

Ані буде й надалі співати з Меладзе? — цікавлюся в Едуарда.

— Вони зараз багато працюють разом. Але я завжди говорю про роботу в минулому часі. Тому поки що московський проект — це секрет. Але скажу одне: скільки б Кароліна не виступала в Росії, жити вона буде в Києві і залишиться українською співачкою.

Винуватиця свята сидить на диванчику під руку зі своїм коханим — турком Муратом. Він убраний у смокінг, а Кароліна — у блискучу золотисту сукню з пишною спідницею, підібраною спереду. Подейкують, що це — подарунок від модельєра Анжели Лисиці, близької подруги Ані Лорак. На безіменному пальці правої руки співачки виблискує золота каблучка з камінцем.

— Мурат сьогодні запропонував мені вийти за нього заміж, — радісно каже вона і стискає руку хлопця.

Скільки б Кароліна не виступала в Росії, жити буде в Києві

З Муратом Кароліна познайомилася в Анталії два роки тому. Вона була там без макіяжу, із зав"язаним у хвостик волоссям і в шльопанцях. Мурат працював менеджером готелю і показував гості ресторан, кімнату для відпочинку, клуб, де грала "жива" музика. Коли Ані відмовилася послухати, Мурат обурився: "Можете заспівати краще? Співайте!". Вона засміялася: "Це буде дуже дорого". Після відпочинку молоді люди спілкувались есемесками, а пізніше почали зустрічатися.

Коли весілля? — питаю в Кароліни.

— Не знаю ще, але пропозицію я прийняла, — каже вона.

Як привітали батьки?

— Надіслали телеграму і подзвонили. По черзі побажали щастя і здоров"я. Спочатку мама, а потім тато. Юра Фальоса (колишній продюсер Ані Лорак. — "ГПУ") теж дзвонив, але прийти на свято не зміг, бо він на роботі в Єгипті.

Яким був твій найкращий день народження?

— Оце — один із них, — щиро відповідає. — Торік я святкувала в Парижі, на Ейфелевій вежі, теж було дуже гарно.

— А позаминулий день народження ми з Кароліною провели в потязі, — каже ГПУ 32-річний соліст "Другої ріки" Валерій Харчишин. У руках тримає букет жовтих троянд. — У мого брата 27-го іменини. Мені сказали, що в Кароліни також. А вона сидить саменька в купе, у вікно дивиться. Ми з хлопцями прихопили шампанське, цукерок якихось і привітали її. Цього року я дарую їй книжку "100 найкращих співаків світу", — показує на пакет. — Може, її ім"я теж сюди увійде.

— Я свій подарунок зробив власноруч, — хвалиться діджей Паша. — Я робив ролик про неї.

Він виходить на сцену, вітається з усіма і запрошує іменинницю. Вона кланяється на всі боки. Едуард Клім виносить картину, де за склом — фотографія Ані Лорак та новий "золотий диск". Далі Паша вмикає відеоролик. На екрані — він сам, у червоній турецькій фесці. Вітається по-турецьки. Мурат здивовано дивиться на Ані Лорак, вона плескає, весело сміється.

Ведучий довго обігрує ситуацію з ім"ям Кароліни: що було б, якби батьки назвали її, наприклад, Альбіною? Тоді, каже, була б у нас співачка Ані Бьла, вибачте за матюк. А якби Олеся — то артистка Я Село...

Зал регоче, Кароліна згинається від сміху. З нею за столиком сидить вагітна гімнастка Лілія Подкопаєва, 27 років, із чоловіком Тимофієм Нагорним. Тимофій дарує Кароліні величезний букет червоних троянд, а Лілія — набір косметики "Крістіан Лакруа".

— Ми часто ходимо разом по магазинах, — каже Подкопаєва "ГПУ". — Я знаю, яка косметика їй подобається.

Після привітань був концерт, на якому співали сама Ані та Петро Чорний.

— Що їй подарую? Чотириповерховий вігвам, гелікоптер, — загинає той пальці. — Я її дуже люблю. Навіть навчив говорити по-циганськи. Вона моя кума, — пошепки зізнається і швидко йде за сцену.

Гостям на столики розносять корзинки із салатами олів"є, гарячий сир, загорнутий у баклажани й кабачки, курячі шашлики з овочами та тістечка. З напоїв — шампанське, напівсолодке біле вино та горілка.

Трохи роздратований 28-річний співак Андрій Кравчук у смокінгу та з налакованим волоссям дістає пачку цигарок "Парламент".

— Я подарую Кароліні диск із музикою, яка мені подобається, — каже він "ГПУ". — Такій жінці має сподобатися. Співати не буду, просто підтримаю її. І поаплодую, — обертається, відходячи.

Були Асія Ахат, Гайтана та Кузьма зі "Скрябіна". Під кінець вечора з"явився лідер "ВВ" Олег Скрипка, 42 роки. Подарував невеликий букет і поцілував руку.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак виходить заміж за турка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути