Ексклюзиви
четвер, 29 березня 2007 19:17

Агурбаш подає в суд на Філіпа Кіркорова

Білоруська співачка Анжеліка Агурбаш, 36 років, подає в суд на Філіпа Кіркорова, 39 років. На гастролях у столиці Білорусі Мінську Кіркоров назвав її поза очі заздрісною жінкою та зрадницею. Наступного дня його слова передали Агурбаш. Співачка одразу викликала своїх адвокатів.

Колись Агурбаш і Кіркоров товаришували. 2005-го Анжеліка брала участь у пісенному конкурсі "Євробачення". Її продюсував Кіркоров, Алла Пугачова приходила на репетиції. Чоловік Агурбаш, директор білоруського м"ясокомбінату, заплатив Кіркорову та Пугачовій $3,5 млн тільки за підготовку до конкурсу. Коли Агурбаш не потрапила навіть у фінал, посварилася з "Зайкою" та примою.

Зараз Філіп продюсує співака Дмитра Колдуна, який їде на "Євробачення-2007" від Білорусі. Кіркоров написав для Дмитра пісню "Work Your Magic". Тоді Агурбаш скрізь почала говорити, що Філіп "злизав" цю пісню з хіта групи "Модерн Токінґ" — "Exit to the Brooklyn".

— Не розрізняю, де звучить пісня Кіркорова, а де — "Модерн Токінг", — заявила білоруска. Єхидно зауважила, що навіть Пугачова колись назвала Кіркорова "мальчиком-сканером". — Продюсуючи Колдуна, Кіркоров тільки розоряє Білорусь, — зробила висновок Агурбаш. А Філіп пригрозив їй зустрічним позовом.

Зараз ви читаєте новину «Агурбаш подає в суд на Філіпа Кіркорова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути