Ексклюзиви
вівторок, 07 лютого 2012 06:30

"Я був постійним клієнтом ex.ua"

Чи користувалися файлообмінником ex.ua і що цікавого там знаходили?

Лариса Денисенко, письменниця, 38 років:

— Важко згадати когось із друзів, хто не користувався цим сайтом. Еx.ua не можна вважати повністю піратським ресурсом. Бо кожен продукт хтось таки придбав і тепер ділиться ним. Не будемо ж називати піратами дітей, які поштовими марками обмінюються. Довго шукала записи оперної співачки минулого століття із Чернівців Віоріки Урсуляк. Чула її ще давно в Угорщині. Усю Петрівку обійшла, усі музичні магазини. Скрізь кажуть, що такого ніде нема. А на ex.ua знайшла. Ще скачувала британські серіали виробництва каналу Бі-Бі-Сі — "Доктор Мартін", "Книжковий магазин Блека".

Юрій Журавель, лідер рок-гурту "От Вінта", 39 років:

— Скачав з ex.ua тільки один фільм. Захотіли передивитися з донькою стару стрічку з Джекі Чаном і Крісом Такером "Час пік", а його більше ніде не було. А так ходжу в кінотеатр дивитися. Не фанат безкоштовної закачки, бо сам музикант і хочу, щоб люди привчалися купувати інтелектуальний продукт. І як файлообмінником не користувалися ним. Але я проти того, щоб його закривали. Це вже занадто. Таке враження, що завтра хтось прийде до мене додому й почне вчити, в яких позах сексом займатися.

Сергій Пантюк, поет, 45 років:

— Я кіноман і був постійним клієнтом ex.ua. Піратство — це недобре. Але коли порушують мої права, то пішли вони на фіг. У магазинах неможливо знайти старі фільми та мультики в українському перекладі. Ту невелику кількість нового продукту з нашим дубляжем я купую на ліцензованих дисках. На ex.ua українського ж багато. Він повністю забезпечував моє право на перегляд кіно моєю мовою. Елементарного "Альфа" з українським дубляжем неможливо знайти. А на "ексі" є цей серіал у шикарному перекладі. У мене дитина обожнює його. Пусти її до "Альфа", цілий день не побачиш. Також нещодавно знайшли тут українською старий мультфільм "Рятівнички-бурундучки". Декілька років шукав фільм Алехандро Аменабара "Інші" з Ніколь Кідман. Філософське кіно про те, хто з нас насправді привиди — живі люди чи померлі. Знайшов на "ексі".

Зараз ви читаєте новину «"Я був постійним клієнтом ex.ua"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути