Ексклюзиви
Пʼятниця, 30 жовтня 2020 11:54

Зігріваючі страви: німецький суп вражає смаком та ароматом

Німецькі супи відомі своєю наваристістю та ароматом. Те, що треба у холодну погоду.

Щоб поекспериментувати зі смаками, варто зварити суп із печінковими кнедлями. Вони подібні до галушок.

Автор: pava-pava.com
  У наваристий німецький суп кладуть фрикадельки з печінки
У наваристий німецький суп кладуть фрикадельки з печінки
Інгредієнти:
500 г яловичини на кістці
4 цибулини
1 стебло порею
2 морквини
1 ст. л. перцю горошком
100 г батона
120 мл молока
300 г яловичини
300 г яловичої печінки
Приготування:

Нарізти яловичину на кістці. Додати розрізані навпіл цибулини, крупно подрібнене стебло порею та моркву. Покласти перець і залити водою, щоб покрила все.

Варити півтори години, доки м'ясо почне відставати від кісток. Зняти з вогню, процідити крізь дрібне сито.

М'ясо й овочі відкласти для інших страв, для супу вже не знадобиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ароматний сніданок: показали млинцеву запіканку з куркою

Для кнедлів батон залити молоком. Смажити порізану цибулину. Сиру яловичину та печінку пропустити через м'ясорубку. Додати батон, яйця та цибулю. Приправити і перемішати.

Довести до кипіння кілька черпаків бульйону. Ложкою викласти у нього кульки фаршу порціями. Варити до готовності. З кнедлів має витікати прозорий сік при проколюванні.

Якщо їх відварити у всьому бульйоні, він помутніє і страва втратить апетитний вигляд.

У тарілки налити залишки гарячого бульйону. У кожну покласти по кілька кнедлів. Посипати порізаною зеленою цибулею.

Деяких людей лякає навіть згадка про цибулю у супі. Проте, варто відходити від стереотипів і пробувати нові страви. Якраз такою є французький цибулевий суп, який є світовим фаворитом у кулінарії.

Єлизавета Глінська поділилась своїм рецептом цибулевого супу та вказала на тонкощі його приготування. Суп доволі простий у приготуванні, для нього не потрібні дорогі продукти.

Зараз ви читаєте новину «Зігріваючі страви: німецький суп вражає смаком та ароматом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі