
Якщо ви любите поєднання кокосу та шоколаду, то млинці "Баунті" стануть вашим улюбленим сніданком.
Вони ніжні, ароматні та просто тануть у роті. Готується ця смакота дуже легко.
Ділимось покроковим рецептом, щоб ваш ранок розпочався з насолоди.
Поради
Кисломолочний сир у рецепті можна замінити вершковим сиром "Філадельфія" або маскарпоне. З маскарпоне млинці будуть особливо ніжними.
Млинці "Баунті"
Інгредієнти
Млинці:
Борошно пшеничне просіяне - 200 г
Молоко 2,5% - 240 мл
Вода мінеральна газована - 100 мл
Яйця курячі - 2 шт.
Какао-порошок - 40 г
Цукор ванільний - 20 г
Масло вершкове 73% - 40 г
Сіль - 2 г
Начинка:
Сир кисломолочний - 250 г
Цукрова пудра - 60 г
Кокосова стружка - 100 г
Вершки 30% - 100 мл
Глазур:
Шоколад - 50 г
Вершки 30% - 20 мл
Масло вершкове 73% - 10 г
Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
Як приготувати
У мисці змішуємо борошно, какао-порошок (2 ст. л.), ванільний цукор (1 ст. л.) і сіль.
Збиваємо яйця і змішуємо з молоком і газованою водою, перемішуємо до однорідної маси. Частинами додаємо до сухої суміші молочну, перемішуючи вінчиком.
Розтоплюємо масло (2 ст. л.), додаємо до тіста. Перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин.
На розігрітій сковороді, змащеній маслом, смажимо тонкі млинці. Перевертаємо на інший бік, коли на тісті з'являться дірочки.
Викладаємо на тарілку й накриваємо рушником.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоколадний вівсяномлинець із бананом: такий сніданок попросять ще
Начинка. Збиваємо вершки до пишності.
Кисломолочний сир (або маскарпоне) перебиваємо блендером із цукровою пудрою (3 ст. л.). Додаємо кокосову стружку, перемішуємо.
В сирну масу частинами вводимо збиті вершки. Ставимо начинку в холодильник на 10 хвилин.
Викладаємо порцію начинки на кожен млинець, загортаємо рулетиком.
Начинку для млинців можна зробити без вершків.
Глазур. Вершки підігріваємо на маленькому вогні, додаємо поламаний шоколад і вершкове масло (1 ч. л.), перемішуємо до однорідної маси й знімаємо з вогню.
Млинці викладаємо порційно на тарілки. Поливаємо теплою глазур'ю. Посипаємо цукровою пудрою, прикрашаємо листочками м'яти й подаємо.
Хто дотримується посту або шукає легку та смачну випічку, спробуйте марокканські млинці без молока та яєць. Вони ніжні, пористі та чудово поєднуються з медом, фруктами чи улюбленим варенням.
Такі млинці можна зробити з солоною начинкою. Наприклад, обсмажте гриби з цибулею.
Коментарі