Запечений сир брі є смачною і швидкою закускою на сніданок або ланч. Підсилити його незвичайний смак можна ароматними травами і медом. Їсти його можна будь з чим, але найкраще з хрустким багетом, по якому розтікається розплавлений сир.

Інгредієнти:
250 г сиру брі
3 столові ложки меду
3 гілочки чебрецю
Скибочки підсушеного багета для подачі
Оливкова олія
1 зубчик часнику
Приготування:
Розігріти духовку до 190 градусів.
Покласти брі цілком в невелику жароміцних форму, полити медом і посипати листочками чебрецю.
Приправити сіллю за смаком.
Запікати 15-20 хвилин. Перевірити готовність брі, помацавши центр головки - сир повинен бути м'яким всередині.
Скибочки багета покласти на деко, збризнути оливковою олією і запікати 10 хвилин.
Читайте також: Ароматне стегно індички запікають в пряно-лимонному маринаді

Вийняти з духовки, дати трохи охолонути і натерти кожну скибочку часником.
Подавати відразу ж поки сир теплий і м'який.
Коментарі