неділя, 31 липня 2016 10:15

Запечений сир брі їдять із хрустким багетом

Запечений сир брі є смачною і швидкою закускою на сніданок або ланч. Підсилити його незвичайний смак можна ароматними травами і медом. Їсти його можна будь з чим, але найкраще з хрустким багетом, по якому розтікається розплавлений сир.

Автор: vk.com/valioclub
 

Інгредієнти:

250 г сиру брі

3 столові ложки меду

3 гілочки чебрецю

Скибочки підсушеного багета для подачі

Оливкова олія

1 зубчик часнику

Приготування:

Розігріти духовку до 190 градусів.

Покласти брі цілком в невелику жароміцних форму, полити медом і посипати листочками чебрецю.

Приправити сіллю за смаком.

Запікати 15-20 хвилин. Перевірити готовність брі, помацавши центр головки - сир повинен бути м'яким всередині.

Скибочки багета покласти на деко, збризнути оливковою олією і запікати 10 хвилин.

Читайте також: Ароматне стегно індички запікають в пряно-лимонному маринаді

Автор: vk.com/valioclub
 

Вийняти з духовки, дати трохи охолонути і натерти кожну скибочку часником.

Подавати відразу ж поки сир теплий і м'який.

Зараз ви читаєте новину «Запечений сир брі їдять із хрустким багетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути