Ексклюзиви
Пʼятниця, 10 липня 2020 10:39

Запечена свинина: розкрили секрет ідеального смаку

Запечена свинина: розкрили секрет ідеального смаку
Ця страва може стати окрасою будь-якого святкового столу. Фото:@depositphotos.com

Якщо треба приготувати вечерю із мінімальною затратою часу, свинина у рукаві - ідеальний варіант. Адже все, що потрібно лише натерти м'ясо спеціями та поставити у духовку.

Інгредієнти:

м'якоть свинини - 300 г

гірчиця - 1 ст. л.

сіль, суміш перців - за смаком

сушений часник - за смаком

прованські трави - за смаком

олія - 1 ст. л.

Приготування:

Натерти спеціями, часником та сушеними травми м'ясо. Додати гірчицю та олію. Поставити свинину в рукав для запікання і скріпити краї. Запікати при 200 градусах півгодини. Готову страву подавати із свіжими овочами та картопляним пюре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Котлету з телятини фарширують креветками

Шашлик готують у духовці. Має таку ж хрустку скоринку й аромат, як підсмажений на вогні.

Зараз ви читаєте новину «Запечена свинина: розкрили секрет ідеального смаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 331
Голосування Який результат покаже збірна України з футболу на Євро-2020/21?
  • 1) не вийде з групи
  • 2) дійде до 1/8 фіналу
  • 3) дійде до 1/4 фіналу
  • 4) дійде до 1/2 фіналу
  • 5) дійде до фіналу
  • 6) виграє турнір
Переглянути