Якщо треба приготувати вечерю із мінімальною затратою часу, свинина у рукаві - ідеальний варіант. Адже все, що потрібно лише натерти м'ясо спеціями та поставити у духовку.
Інгредієнти:
м'якоть свинини - 300 г
гірчиця - 1 ст. л.
сіль, суміш перців - за смаком
сушений часник - за смаком
прованські трави - за смаком
олія - 1 ст. л.
Приготування:
Натерти спеціями, часником та сушеними травми м'ясо. Додати гірчицю та олію. Поставити свинину в рукав для запікання і скріпити краї. Запікати при 200 градусах півгодини. Готову страву подавати із свіжими овочами та картопляним пюре.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Котлету з телятини фарширують креветками
Шашлик готують у духовці. Має таку ж хрустку скоринку й аромат, як підсмажений на вогні.
×
Коментарі