




49-річна Оксана запевняє, рівень кулінарних здібностей господині дуже легко визначити. Слід перевірити, чи вміє вона зі звичайних продуктів приготувати незвичайну страву.
"Ось, наприклад, домашній сир, - провадить Оксана. – З нього можна спекти сирник, зробити начинку до млинців, салат приготувати, додавши овочів. А можна зробити оригінальну закуску".
Бере сир, часник, сіль, перець і паприку.
"Сиру треба стільки, скільки маєте в холодильнику, - ділиться рецептом жінка. – Добре його вимніть, так, як картопляне пюре. Якщо сир дуже сухий, додайте столову ложку масла і вимніть. Тоді сирна маса буде дуже пухка і запашна".
Далі чистить часник.
"Часник пропускаю через часниковитискач, - каже вона. – Часнику додавайте до смаку. Я даю дуже багато, бо люблю гостру їжу. Далі сіль та перець. Не пересоліть".
В невеличку тарілку насипає паприку.
"Формуєте з сирної маси кульки і обкачуєте в паприці, - завершує рецепт жінка. – Якщо боїтесь такої вогняної їжі, то просто обсипте кульку паприкою з різних сторін. За величиною кульки можуть бути різні. Мій чоловік, наприклад, любить такі, щоб не доводилось кусати, а можна було відразу з'їсти".
"Якщо до чоловіка в гості приходять друзі, на столі обов'язково мають бути пікантні сирні кульки. Ось так мушу щоразу підтверджувати рівень своїх кулінарних здібностей", - сміється господиня.
Коментарі
3