
Ароматний гарячий суп завжди є бажаною стравою в холодну погоду. Він зігріває та дає відчуття захищеності. В овочевий суп додають вермішель, щоб він став ситнішим. Солодкий перець та селера є основою всієї страви, а мариновані огірки акцентом.
Інгредієнти:
овочевий бульйон 2 л
картопля 2 шт.
солодкий перець 1 шт.
селера 3 шт
стебла цибулі-порею 1 шт.
печериці 5 шт.
зелений горошок 1 гір.
помідори 100 г
консервовані огірки 100 г
дрібні макаронні вироби 100 г
оливкова олія за смаком
сіль за смаком
перець за смаком
Приготування
Всі овочі вимити й обсушити. Помідори очистити від шкірки і нарізати дрібними шматочками.
Солодкий перець, видаливши плодоніжки з насінням, нарізати кубиками, селеру скибочками, цибулю-порей - кільцями.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різотто з грибами тушкують у білому вині
Гриби очистити, протерти вологою тканинною серветкою і нарізати. У сотейнику обсмажити цибулю-порей до прозорості.
Викласти гриби, селеру і готувати, помішуючи, 5 хвилин. У каструлі бульйон довести до кипіння.
Викласти в бульйон обсмажені овочі і варити 5 хвилин. Покласти солодкий перець, всипати макаронні вироби і готувати ще 5 хвилин.
Суп посолити, поперчити, додати помідори, горошок і огірочки, зменшити вогонь до мінімуму і готувати 8-10 хвилин. Приправити оливковою олією.
Коментарі