В НСК "Олімпійський" 27 жовтня відбувся II Фестиваль Здорової Їжі "Best Food Fest & Health". На нього і на ярмарок еко-продуктів завітали 3000 чоловік. Вхідний квиток коштував 150 гривень, у день фестивалю — 250.
У кулінарній зоні на 10-ти стендах проходили кулінарні майстер-класи від українських та європейських шеф-кухарів Гості мали змогу не лише спостерігати за процесом приготування страв, але й куштувати їх.
Фірмовими італійськими стравами поділився шеф-кухар Стефано Антоніолі, а десертами почастував гостей французький кухар Кевін Паньєр.
Власноруч кулінарили брати Капранови, які приготували кашу з сокири. Едуард "Діля" Приступа чаклував над гарбузом. .
Серед лекторів, які знайомили присутніх з основами здорового життя, були дієтологи й спортсмени. Великий інтерес викликала лекція Голтіса. Людей здивувало, що чоловік в такій атлетичній формі може в день обходитися самою курагою. Дієтолог Оксана Скиталінська розповіла присутнім, як вижити в умовах мегаполісу та яким має бути харчування зайнятої людини та її сім'ї. Спеціальним апаратом вона вимірювала кількість жиру та м'язів в організмі охочих.
В рамках Фестивалю "Best Food Fest & Health" пройшов і Ярмарок Здоров'я, який розташувався на першому поверсі НСК "Олімпійський". Тут можна було придбати органічні фермерські продукти, косметику, побутову хімію, канцелярію з перероблених матеріалів, екологічні сувеніри, продегустувати і купити органічний чай, каву, хліб та багато інших еко-товарів. Вхід на ярмарок був безкоштовним.
Найактивніше розкуповували хліб із висівками — від 15 гривень за хлібину, а також різні види сирів, особливо грузинський сулугуні — від 90 до 120 гривень за кілограм. Еко-духи з різноманітними ароматами, які виглядають, як вазелін, пропонували за 140 гривень. Побутова хімія з "органіка" коштує від 50 до 200 гривень.
Коментарі