вівторок, 30 жовтня 2012 14:15

У Києві відбувся фестиваль здорової їжі "Best Food Fest & Health"
15

Фото: фото надане дирекцією фестивалю

В НСК "Олімпійський" 27 жовтня відбувся II Фестиваль Здорової Їжі "Best Food Fest & Health". На нього і на ярмарок еко-продуктів завітали 3000 чоловік. Вхідний квиток коштував 150 гривень, у день фестивалю — 250.

У кулінарній зоні на 10-ти стендах проходили кулінарні майстер-класи від українських та європейських шеф-кухарів Гості мали змогу не лише спостерігати за процесом приготування страв, але й куштувати їх.

Фірмовими італійськими стравами поділився шеф-кухар Стефано Антоніолі, а десертами почастував гостей французький кухар Кевін Паньєр.

Власноруч кулінарили брати Капранови, які приготували кашу з сокири. Едуард "Діля" Приступа чаклував над гарбузом. .

Серед лекторів, які знайомили присутніх з основами здорового життя, були дієтологи й спортсмени. Великий інтерес викликала лекція Голтіса. Людей здивувало, що чоловік в такій атлетичній формі може в день обходитися самою курагою. Дієтолог Оксана Скиталінська розповіла присутнім, як вижити в умовах мегаполісу та яким має бути харчування зайнятої людини та її сім'ї. Спеціальним апаратом вона вимірювала кількість жиру та м'язів в організмі охочих.

В рамках Фестивалю "Best Food Fest & Health" пройшов і Ярмарок Здоров'я, який розташувався на першому поверсі НСК "Олімпійський". Тут можна було придбати органічні фермерські продукти, косметику, побутову хімію, канцелярію з перероблених матеріалів, екологічні сувеніри, продегустувати і купити органічний чай, каву, хліб та багато інших еко-товарів. Вхід на ярмарок був безкоштовним.

Найактивніше розкуповували хліб із висівками — від 15 гривень за хлібину, а також різні види сирів, особливо грузинський сулугуні — від 90 до 120 гривень за кілограм. Еко-духи з різноманітними ароматами, які виглядають, як вазелін, пропонували за 140 гривень. Побутова хімія з "органіка" коштує від 50 до 200 гривень.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відбувся фестиваль здорової їжі "Best Food Fest & Health"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути