пʼятниця, 15 квітня 2016 10:25

В ароматну м'ясну паску додають варені яйця
4

Фото: alimero.ru

На Великдень готувати смачну паску можна не тільки з пухкого ванільного тіста чи ніжного сиру, а й з м'яса. Подають гарячої та холодною. Ця ситна страва привертає увагу ще й незвичайною начинкою: соковите м'ясо ідеально поєднується з вареними яйцями.

Інгредієнти:

9 яєць

1 ст. л. панірувальних сухарів

2 цибулини

сіль і перець чорний мелений

Для прикрас:

1 варена морква

2 ст. л. майонезу

Приготування:

М'ясо пропустити через м'ясорубку. Почистити й порізати кубиками цибулю. Обсмажити до золотистого кольору.

7 яєць відварити. У фарш додати сіль і спеції, 2 сирих яєць, обсмажену цибулю і панірувальні сухарі. Перемішати.

Силіконову форму помастити олією і викласти половину фаршу і 7 очищених яєць.

Потім покрити їх іншим фаршем. У духовку на дно слід поставити глибоке деко з водою.

Пектипася паска має трохи більше години при температурі спочатку 190, а потім 160 градусів.

Коли страва повністю охолоне, можна виймати з форми.

Прикрасити майонезом, зеленню та морквою.

Зараз ви читаєте новину «В ароматну м'ясну паску додають варені яйця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути