вівторок, 16 березня 2021 23:39

Український шоколатьє начинив цукерки різними видами сиру
16

Чеддер
Фото: Facebook
Качокавалло
Віски
Фета
Гауда

Дніпрянин Олег Соловйов створює незвичні цукерки: замість звичної солодкої начинки він наповнює шоколадні цукерки вишуканими сирами.

"Основа всіх цукерок - сир і шоколад, - розповідає шоколатьє. - Назва цукерок йде з назви сиру або основного інгредієнта".

В асортименті майстра цукерки з сирами: філадельфія. гауда, чеддер, адигейським, тільзітер, дор Блю, фета, рікотта, пармезан, горіховим, брі, буко, каліфорнія, маскарпоне, горгонзола, радомер.

В наявності буває 10-20 видів цукерок. З однієї начинки робиться два види: в чорному і білому шоколаді.

Сирні цукерки зберігаються в холодильнику до 2-х тижнів.

"Використовую тільки натуральні і шалено смачні сири", - ділиться шоколатьє. - Половина з них українських виробників. А у всього, що зроблено з душею, чарівна енергетика. Ясна річ, ніякої "гидоти" там немає. У тому числі цукру і консервантів. Багатьох господарів знаю особисто. Друга половина - сири відомих, оригінальних брендів".

Крім сирів в цукерках використаний бельгійський шоколад Barry Callebaut. Також натуральні сухофрукти, горіхи, сублімовані ягоди, цедра, свіжовичавлені соки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили новий кулінарний бренд столиці, як Київський торт

Олег розсилає цукерки замовникам поштою. Каже - бажано в термобоксах, особливо влітку, оскільки вони захищають від перепаду температур. Коробки є на 6, 9, 12, 16 18 штук. Ціна однієї цукерки з сиром - 30 грн.

Салат з буряка можна посипати тертим шоколадом (бажано чорним), і він набуде більш багатого смаку. Справа в тому, що буряк отримує свій смак завдяки таким речовинам, як геозим і пиразин (які також містяться в темному шоколаді). Буряк з шоколадом дає незвичне поєднання солодкого і гіркого.

Зараз ви читаєте новину «Український шоколатьє начинив цукерки різними видами сиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути