На пікніку хочеться випити такий напій, щоб пасував до м'яса та не швидко хмелів. Томатне пиво є найбільш вдалим. Цей оригінальний напій зробить дружні посиденьки веселішими та приємнішими.
"До шашликів роблю коктейль "Кривава Мері". Замість горілки додаю пиво, - каже киянка Юлія Скобун. - До м'яса це саме те, що треба. Виходить цікавий напій для пікніку.

Інгредієнти:
0,5 л світлого пива
200 мл томатного соку
дрібка морської солі
на кінчику ножа чорного меленого перцю
1 лимон
Приготування:
По 4 склянках розлити світле холодне пиво.
Додати по 50 мл томатного соку.
Посипати морською сіллю і чорним меленим перцем.
"Якщо любите гостре, чорний перець можна замінити червоним . Вийде напій з родзинкою".
Вичавити в кожну склянку по одному шматку лимона.
Читайте також: Суші-торт має оригінальний вигляд та неповторний смак
Перемішати пиво і додати по 1-2 кубику льоду
Коментарі