понеділок, 17 червня 2013 18:01

У суп "Пивна полєвка" додають мисливські ковбаски
5

Фото: Фото: Ольга Швед

Львів'янка Анастасія Іващенко любить готувати суп на пиві. Каже, що він особливо подобається чоловіку. Рецепт підказала подруга, яка довго жила в Чехії , там цей суп дуже популярний і називається "Пивна полєвка".

"Беру літрове світле пиво - так смак ніжніший виходить, якщо брати темне – суп буде з гірчинкою. Для супу потрібно 5-6 картоплин, селера, одна морквина, цибуля, гриби, шампіньйони або білі, 150 грам мисливських ковбасок, ну і головний інгредієнт – пиво. Суп можна варити на курячому бульйоні або на воді. Овочі - картоплю, селеру, моркву, цибулю – почистити, помити. Картоплю нарізати великими кубиками, селеру і моркву – середніми, ковбаски– товстими кружальцями. Цибулю дрібно посікти", – каже господиня.

На суміші олії і вершкового масла спасерувати цибулю до золотистого кольору. Додати моркву і селеру, обсмажити все разом до готовності. Окремо нарізати гриби і мисливські ковбаски і разом трохи обсмажити на олії. Воду або бульйон довести до кипіння, вкинути картоплю. Додати суміш з моркви і селери, потім обсмажені гриби і мисливські ковбаски.

Через 3 хвилини додати пиво, в такій пропорції: на шестилітрову каструлю – літр пива. Наприкінці додати сіль, перець і овочеву приправу. Подавати гарячим, добре смакує із чорним хлібом.

Зараз ви читаєте новину «У суп "Пивна полєвка" додають мисливські ковбаски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути