![У рибний суп з томатною пастою додають часник та паприку](https://static.gazeta.ua/img/cache/preview/726/726527_w_300.jpg?v=0)
Ароматний рибний суп з томатною пастою - відмінний варіант для тих, хто любить радувати себе нескладними і смачними першими стравами. Він швидко зігріє в холодну погоду. Паприка та каррі зроблять страву пікантною. Її хочеться ще і ще.
Інгредієнти:
Філе риби 300 г
вершкове масло 1 ч. л.
цибуля 1 шт.
бульйон (або вода) 1 л
часник 1-2 зубч.
томатна паста 2 ст. л.
каррі 1/2 ч. л.
паприка 1/2 ч. л.
солодкий перець 0,5 шт.
базилік за смаком
петрушка за смаком
Приготування
На сковороді розтопити трохи вершкового масла. Подрібнити і обсмажити цибулю.
Томатну пасту розвести в невеликій кількості води або бульйону. Додати на сковороду. Туди ж - дрібку солі, перцю, каррі і паприки.
Влити бульйон (можна використовувати як овочевий, так і рибний) або гарячу воду. Довести до кипіння.
Рибне філе попередньо вимити, обсушити і посолити з усіх боків. Покласти в каструлю рибу і додати попередньо вимиту і обсушену зелень.
Читайте також: Оладки з цвітної капусти роблять з твердим сиром
Після закипання зменшити вогонь до мінімуму.
Вимити, нарізати невеликими кубиками і відправити в каструлю солодкий перець.
Залежно від розміру шматочків, рибний суп з томатною пастою в домашніх умовах вариться від 15 до 25 хвилин.
Коментарі