вівторок, 29 листопада 2016 19:22

У піст коропа заправляють білим вином

У піст коропа заправляють білим вином
Фото: соцмережі

Період передріздвяного посту прикрасить короп, запечений у білому вині. Цю страву пропонують до святкової вечері, але так само вона буде в пригоді під час грудневого прийому гостей.

Рецепт публікує poradnikogrodniczy.pl.

Інгредієнти:

Філе одного коропа

Чищені горіхи фундука або кешью – 50 г

Лимон – 1 шт

Олія – 2 ложки

Мед – 2 ложки

Сіль, перець – за смаком

Борошно – 1 склянка

Біле сухе вино – 2 склянки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-3 прості пісні страви

Приготування:

Нарізати філе коропа. Намастити соком лимона. Залишити на годину в холодильнику. Холодну рибу обваляти у борошні, посолити, поперчити. Трохи підсмажити. Коли риба стане золотистою, покласти її в посудину, яка зберігає тепло та у духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Тим часом смажимо на сковорідці горіхи. Коли підрум'яняться, доливаємо до них три четвертих склянки вина і дві ложки меду, постійно помішуючи. Спеченого коропа поливаємо соусом.

Зараз ви читаєте новину «У піст коропа заправляють білим вином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути