-Знаю кілька пісних страв - смачних і не дорогих. А готувати настільки швидко і просто, що й ледачий зможе, - каже Ольга Іващук, 57 років з Києва. - Тушу картоплю, запікаю до неї рибу. Ну і салатик якийсь. Ось уже повноцінний ситний обід готовий.
Тушена картопля з овочами
Інгредієнти:
картопля - 0,5 кг
часник - 3-4 зуб.
олія - 3 ст.л
спеції та зелень - за смаком
Приготування:
Картоплю чистимо, промиваємо і нарізаємо на шматки.
Додаємо подрібнений часник, зелень, сіль, перець, олію.
Все перемішуємо. Кладемо у горщик. Тушкуємо годину.
Запечена скумбрія
Інгредієнти:
скумбрія - 1шт.
цибуля - 1шт.
помідор - 1шт.
лимон- 0, 5 шт
сіль та спеції
Приготування:
Рибу солимо і ріжемо на шматочки.
Помідор, лимон, цибулю нарізаємо кільцями. І запихаємо між шматочки.
Замотуємо у фольгу.
Запікаємо в духовці при 180°С 30 хв.
Читайте також: Рибну солянку готують з кальмарами та солоними огірками
Теплий салат з печерицями
Інгредієнти:
печериці (мариновані) - 0,5 кг
огірок - 1 шт
горошок - 1 склянка
цибуля зелена - пучок
яблуко - 2 шт
олія- 5 ст.л
Приготування:
Печериці та огірок покришити крупними шматочками.
Зелену цибулю дрібно нашинкувати.
Яблука порізати на шматки і спасерувати.
Висипати горошок.
Заправити олією та спеціями
Коментарі