Ароматна солянка добре зігріває в холодну пору. Вона виходить наваристою та з багатим смаком завдяки різноманіттю інгредієнтів. Основними в страві є червона риба та кальмари. Вони дають насичений рибний присмак. Для пікантності ріжуть солоні огірки. Солянку на стіл подають із кружечками лимона і листочками базиліка
Інгредієнти:
Філе червоної риби - 200 г
Кальмари - 150 г
Картопля - 3-4 шт.
Цибуля - 1 шт.
Солоні огірки - 2 шт.
Олія - 2 ст. л
Томатна паста - 2 ст. л
Рибний бульйон - 4 склянки
Лимон - 1/4 шт.
Сіль і чорний перець за смаком
Базилік свіжий - 1 гілочка
Приготування:
Огірки наріжте соломкою. Цибулю дрібно наріжте і підсмажте на частині олії. Томатну пасту прогрійте на сковороді з рештою олії.
Бульйон доведіть до кипіння. Покладіть нарізану картоплю, після закипання - огірки, цибулю і томатну пасту, порізану скибочками рибу і варіть до готовності.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суп -лазанью запікають у духовці 10 хвилин
Наприкінці варіння додайте нарізані кільцями кальмари, сіль, перець і і варіть з моменту закипання 3-4 хвилини.
При подачі покладіть в солянку кружечки лимона і прикрасьте листочками свіжого базиліка.
Коментарі