понеділок, 15 лютого 2021 10:53

У паелью додають біле вино

У паелью додають біле вино
Час приготування 30 хвилин. Фото: Connie Perez-Wong from Pexels

Паелья - іспанська страва, яку обожнюють в усьому світі. Готується із рису, овочів, спецій та морепродуктів. Їх за бажанням можна замінити улюбленим м'ясом.

Інгредієнти:

оливкова олія - 1 ст. л.

цибуля - 1шт.

копчена паприка, сушений чебрець - 1 ч. л.

рис - 300 г

біле вино - 3 ст. л.

помідори - 400 г

часник - за смаком

курячий бульйон - 900 мл

суміш морепродуктів - 400 г

лимон - 1 шт.

петрушка - за смаком

Приготування:

Розігріти оливкову олію на великій сковороді. Додати подрібнену цибулю, часник та обсмажити протягом 5 хвилин. Всипати копчену паприку, чебрець та рис паелью. Перемішати, влити вино за бажанням. Після випаровування додати подрібнені помідори та курячий бульйон. Заправити рис й накрити кришкою, тушкувати протягом 15 хвилин, час від часу перемішуючи, поки рис майже не стане м'яким. В окремій сковороді протягом 5 хвилин тушкувати морепродукти на малому вогні та поєднати із рисом. Вичавити лимонний сік, додати петрушку й подати до столу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишуканий смак: соус песто готують на основі броколі

Зараз ви читаєте новину «У паелью додають біле вино». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути