Песто - соус італійської кухні. Традиційно готується на основі базиліку, сиру та оливкової олії. Якщо ж звичний смак набрид до основних інгредієнтів додають броколі. Завдяки чому звичний смак набуває нових барв.
Інгредієнти:
Базилік - 1 пучок;
Оливкова олія - 150 мл;
Пармезан - 125 г;
Броколі - 125 г;
Мигдаль - 125 г;
Курячий бульйон - 60 мл;
Часник - 6 зубців;
Оцет - 1 ст. л.;
Мелений перець - 0,25 ч. л.;
Приготування:
Збити всі інгредієнти у блендері до однорідності. Додати спеції й подати до столу. Соус песто відмінно смакує із пастою та піцою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домашня піца: варіанти найсмачніших начинок
Сирний соус - універсальний. Добре поєднується з пастою, м'ясом, нагетсами або улюбленими чіпсами. Основою соусу є сир, а також молоко, борошно і спеції.
Коментарі