




Киянка, 25-річна Юлія Руденко гарбузовий суп-пюре готує на овочевому бульйоні.
Для цього вона спочатку варить овочі. Зокрема очищує моркву та картоплю, нарізає кубиками, заливає великою кількістю води і варить до готовності.
На сковорідці тим часом смажить цибулю на вершковому маслі до золотистої скоринки. Додає гарбуз, легко просмажує і заливає бульйоном від варених овочів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суп-пюре варять із печеного гарбуза
"Готову моркву та картоплю викладаємо в сковорідку з гарбузем і протушуємо до повної готовності. Вимикаємо газ і чекаємо, доки овочі прохолонуть, щоб скористатися блендером, - говорить дівчина. - Тим часом очищаємо імбир і дрібно нарізаємо для заправки нашого супу-пюре, можна скористатися терткою. Також шаткуємо зелень, зазвичай використовую петрушку. Охолоджені овочі здрібнюємо блендером до стану пюре і викладаємо в наш бульйон".
В отриманий суп киянка додає імбир і петрушку.
"Обов'язково заправляємо страву приправою Каррі, що надасть їй аромату і витонченого смаку. Також підсипаємо солі та виливаємо 4-5 столових ложок сметани", – каже Юлія.
Суп-пюре вона радить протушити пару хвилин. Цю страву, за її словами, можна їсти з сухариками і ще додати сметани.
Коментарі