Тарталетки на столі завжди виглядають виграшно. Їх можна приготувати з кількома начинками. Такі закуски візуально зроблять бенкет різнобарвним та вишуканим. У них можна поєднувати здавалося б не поєднувані продукти. Наприклад, шинку з грушею або копчену скубрію з огірком.
Сир із зеленню
На 100 г сиру йде 1 зубчик часнику. пропустити його через прес і додати пів склянки подрібненого кропу.
Розмішати до однорідної маси, викласти в тарталетки. Прикрасити шматками болгарського перцю
Яєчний паштет
Розім'яти виделкою 5 жовтків. Додати 1 чайна ложка гірчиці, 2 столові ложки порізаної зелені, по 1 столовій ложці сиру Фета і майонезу . Сіль-перець - за смаком. Перемішати і розкласти по порціях.
Копчена риба
Скумбрію або горбушу гарячого копчення розібрати на волокна (200 г).
Один свіжий огірок очистити від шкірки і подрібнити. Все змішати з соусом (чайна ложка гірчиці, столова ложка майонезу, столова ложка натурального йогурту або нежирної сметани)
Твердий сир і консервовані ананаси
На склянку тертого твердого сиру - 1 зубок часнику. Порізати кубиками 4 кружечка консервованого ананаса. Розмішати з 1 столовою ложкою майонезу.
З шинкою і грушею
Покласти лист салату в тарталетки, зверху шматок груші та кубик фети. Змішати столову ложку оливкової олії і кавову ложку бальзамічного оцту. Додати кілька крапель суміші в кожну тарталетки. Рулет шинки прикрасити зеленню.
З куркою
Відварене куряче філе порізати на невеликі кубики (300 г).
Подрібнити салат "Айсберг", два свіжих огірка без шкірки і 1 болгарський перець. Заправити 2 столовими ложками майонезу.
З слабосоленої сьомгою
На дно тарталеток викласти суміш з сиру з зеленню (на 100 г сиру - 2 столові ложки кропу).
Читайте також: У каталонський салат ріжуть кілька видів ковбаси
Зверху - шматочок сьомги і тонкий шматок лимона.
Коментарі