Головною стравою різдвяного столу вважається кутя. Це символ достатку, здоров'я й єдності родини.
З пастою Амосова вона набуває ще й особливої поживної цінності. Мед, горіхи й сухофрукти роблять смак глибшим, а кутю - справжнім джерелом енергії. Розповідаємо, як приготувати кутю з пастою Амосова, щоб вона вийшла смачною, святковою й вдалою з першої ложки.
Кутя з пастою Амосова
Інгредієнти
200 г пшениці
500 мл води
сіль за смаком
100 г родзинок
100 г маку
50 г мигдалю
100 г журавлини
2-3 ст. л. пасти Амосова
волоські горіхи в меду за смаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кутя з секретним інгредієнтом: що зробить головну страву різдвяного столу особливо ароматною
Як приготувати
Промити пшеницю і варити у воді з сіллю до м'якості (~40-50 хв).
Мак замочити в гарячій воді на 20 хв, потім перебити в блендері.
Мигдаль дрібно нарізати.
Змішати кашу, мак, мигдаль, журавлину та родзинки.
Додати пасту Амосова і волоські горіхи в меду.
Добре перемішати і насолоджуватися.
Переглянути цей допис в Instagram
Серед головних страв різдвяного столу на Святвечір є пісні пампухи. Вони можуть бути з різними начинками або без них.
Фудблогерка Валентина Саєнко ділиться рецептом пісних, пухких пампухів з вишневим джемом. Начинка на пампухи має бути дуже густа. Інакше при смаженні пампухи розірве.




















Коментарі