Котлети з лосося виходять соковитими та дуже ніжними. Уся справа в кількох хитрощах та неймовірному соусу з лайма. За пів години на столі стоятиме універсальна страва, яку можна готувати на свято або радувати соїх близьких у будень.✌
Інгредієнти:
Філе лосося - 450 г
Панірувальні сухарі - 1 склянка
Кінза - 1/4 склянки
Яйце - 1 шт.
Майонез - 1/4 склянки
Лимонний сік - 1 ч. л
Гірчиця - 1 ч. л
Сіль і перець за смаком
Оливкова олія - 1 ст. л
Для сальси з авокадо:
Авокадо - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Кінза - 1/4 склянки
Сік 1 лайма
Оливкова олія - 1 ч. л
Сіль і перець за смаком
Приготування:
Нарізати філе лосося на дрібні шматочки і покласти в глибоку миску.
Акуратно змішати з іншими інгредієнтами і відставити масу постояти 5-10 хвилин.
Розігріти сковороду-гриль на середньому вогні, додайте трохи оливкової олії.
Суміш розділити на 6 рівних частин. Сформувати з них котлетки і обсмажити з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Приблизно по 4 хвилини з кожного боку.
Читайте також: Курячі фрикадельки з сирною начинкою поливають гострою медовою глазур'ю
Для сальси з авокадо об'єднати в мисці всі інгредієнти і ретельно їх перемішати.
Подавати, прикрасивши гілочками кінзи.
Коментарі