Курячі фрикадельки є чудовим варіантом, коли потрібно швидко та корисно перекусити. Завдяки соусу табаско вони пікантні на смак. Сирна начинка при нагріванні тягнеться і має приємний вершковий післясмак.
Інгредієнти:
Курячий фарш - 500 г
Сіль - 1 ч. л
Чорний мелений перець - ½ ч. л
Соус табаско - 2 ст. л
Моцарела - 40 кульок (злити розсіл і просушити)
Мед - 3 ст. л
Олія - для смаження
Кінза - 2-3 гілочки для прикраси
Приготування:
У великій мисці змішати фарш, сіль, перець і ½ ч. л. соусу табаско. Ретельно перемішати.
Сформувати кульки з фаршу розміром трохи більше кульок моцарели. Має вийти приблизно 40 фрикадельок.
У кожну фрикадельку обережно покласти по кульці моцарели, так, щоб фарш повністю їх покривав.
Розігріти духовку до 200°C.
Обсмажити фрикадельки спочатку на сковороді до утворення рум'яної скоринки. Обсушити їх на паперовому рушнику.
У невеликій мисці змішати мед і соус табаско. Помастити ним всі фрикадельки щіточкою.
Читайте також: Хрусткі індійські пиріжки начиняють зеленим горошком і картоплею
Викласти кульки на деко, застелене пергаментним папером. Запікати 10 хв.
Подавати гарячими, прикрасивши листочками свіжої кінзи.
Коментарі