Салат зі свіжої капусти - ідеальний варіант для тих, хто любить поїсти смачно і корисно. Крім цього страва низькокалорійна і не вимагає багато часу на приготування. Досить 10 хвилин і готово. Поєднувати можна з різними овочами: перцем, помідорами, огірками та іншими за смаком.
"Коул Слоу"

Інгредієнти:
білокачанна капуста - 500 г
солодка цибуля - 1 шт.
болгарський перець - 1 шт.
морква - 1 шт.
кисло-солодке яблуко - 1 шт.
спеції – за смаком
петрушка - 4-5 гілочок
сметана - 2 ст. л.
гірчиця із зернами - 1 ч. л.
лимонний сік - 1 ст. л.
Приготування:
Подрібнену капусту приправити перцем, сіллю і цукром. Трохи пом'яти руками. Моркву натерти на крупній терці, солодкий перець і яблуко нарізати соломкою, цибулю - напівкільцями, змішати з капустою. Для заправки поєднати сметану, лимонний сік і гірчицю. Заправити салат, перемішати, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 20-30 хвилин. Перед подачею прикрасити петрушкою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведуча поділилася швидким рецептом салату з буряком по-грецьки
Салат із капусти з перцем

Інгредієнти:
капуста білокачанна - 300 г
болгарський перець - 1 шт.
цибулина - 1 шт.
кріп - за смаком
помідори - 1-2 шт.
сіль, цукор - дрібка
насіння соняшнику - 2 ч. л.
оливкова олія - 2 ст. л.
лимонний сік - за смаком
Приготування:
Капусту нашаткувати, приправити спеціями, пом'яти. Болгарський перець нарізати соломкою, а помідори – шматочками. Цибулю подрібнити тонкими півкільцями, скропити соком лимона і дати постояти 5 хвилин. Змішати капусту з перцем, помідорами, ріпчастою цибулею і подрібненою зеленню. Додати сік лимона і заправити оливковою олією. Посипати насінням.
Салат з капусти з кукурудзою

Інгредієнти:
білокачанна капуста - 300 г
консервована кукурудза - 1 банка
огірок - 1 шт.
яблучний оцет - 2 ст. л.
рослинна олія - 3 ст. л.
зелена цибуля - за смаком
сіль - за смаком
Приготування:
Капусту нашаткувати. Додати оцет і сіль. Розім'яти руками та залишити на 10-15 хвилин. Додати огірок, нарізаний соломкою, кукурудзу та олію, перемішати. Дати трохи настоятися. Подавати до столу, посипавши подрібненою цибулею.
Синій чай – новий кулінарний тренд під назвою анчані. Він зігріває і допомагає тримати стрункою фігуру. Його винайшли у Тайланді із сушених квітів кліторії трійчастої. Її бутони збирають на світанку, поки не встигли розкритися. Вечері вручну докручують.
Коментарі