вівторок, 29 березня 2016 11:41

Салат "Сердечко" присмачують грибами та маринованою цибулькою

Салат "Сердечко" присмачують грибами та маринованою цибулькою
фото: alkerz.ru

Салат із курячих сердець має ніжний витончений смак. А якщо додати до нього мариновану цибульку та гриби —це увиразнить закуску та надасть їй пікантності.

Інгредієнти:

курячі серця - 500 г

цибуля - 2 шт

гриби - 200 г

майонез -100 г

оцет - 2 ст. л

цукор - 1ст. л

сіль, перець, спеції - за смаком

Приготування:

Курячі серця відварити у підсолені воді 30-40 хв. Нарізати кружечками.

Цибулю покришити тонкими півкільцями. Залити на 3 хв окропом. Додати 2 ст. л оцту та 1 ст. л цукру. Через 20 хв. злити.

Цибулю та гриби додати до сердець.

Посолити, поперчити, заправити майонезом.

Присипати зеленню.

Поставити на 2-3 години в холодильник. Подавати холодним.

Зараз ви читаєте новину «Салат "Сердечко" присмачують грибами та маринованою цибулькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути