Щоб рибні котлети не розвалювалися на сковороді і вийшли дуже смачними, треба пам'ятати про додаткові компоненти.
Їх слід додати у фарш у процесі приготування, пише pixelinform.
Інгредієнти
400 г філе минтаю;
4 скибочки батона;
100 мл молока;
2 зубчики часнику;
1 шматочок імбиру;
1 яйце.
пів лайма
1 цибуля
1 ст. л. крохмалю.
Також для яскравішого смаку потрібно підготувати лише одну цибулину, половину лайма. Поліпшити стан текстури допоможе одна столова ложка крохмалю.
Як приготувати
Скибочки хліба потрібно замочити в молоці, віджати. Цибулю слід нашаткувати, а часник пропустити через прес.
Щодо імбиру, то його потрібно натерти. Вистачить чайної ложки. З половинки лайма треба вичавити сік.
Потім на сковороді потрібно близько 5 хвилин обсмажувати цибулю, імбир та часник.
Після цього продукти необхідно з'єднати із соком та батоном, а потім подрібнити у блендері. Філе треба пропустити через м'ясорубку, а потім змішати з яйцем, щіпкою солі, крохмалем.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому шеф-кухарі додають цукор до м'ясного фаршу
Також можна додати небагато улюблених спецій.
Як тільки фарш буде замішаний, то треба додати суміш, що залишилася, і знову все перемішати. Потім 15 хвилин потрібно дати фаршу настоятися. Потім котлети можна формувати, обвалювати в панірувальних сухарях або борошні.
Обсмажувати котлети на попередньо розігрітій сковороді з олією.
Багато господинь вважають за необхідне наливати у фарш трохи молока. Проте професійні кулінари вважають молочний компонент зайвим. І цьому є причина. Проблема полягає у швидкому "зв'язуванні" білків м'яса та молока.
В результаті такої реакції котлети набувають не найвдалішої консистенції. Страва втрачає м'якість і стає гумовою.
Коментарі
1