
Соус каррі обожнюють поціновувачі прянощів. Особливо популярний в Індії. Ним підкреслюють смак м'яса та рису.
Інгредієнти:
цибуля - 5 шт.
олія - 2 ст. л.
каррі - 2 ст. л.
томатна паста - 2 ст. л.
винний оцет - за смаком
сіль, перець, цукор - дрібка
порошок паприки - дрібка
Приготування:
Очищену цибулю нарізати півкільцями. Обсмажити на розігрітій сковороді. Додати порошок каррі, оцет й томатну пасту. Тушкувати 1-3 хвилини. Приправити спеціями за смаком. Розвести соус водою або бульйоном, якщо він занадто густий. Подавати холодним.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишуканий смак: соус песто готують на основі броколі
Авокадо-часниковий соус стане ідеальним доповненням до м'яса та птиці. Головне придбати спілий фрукт, аби його було легко розім'яти за допомогою виделки до кремоподібного стану.
Коментарі