Апетитно подана їжа покращує травлення. А що може бути смачніше малосольної і копченої риби, красиво розкладеної на тарілці?
Рибна нарізка виглядає об'ємно навіть якщо використовувати 3 види риби. І створити шедевр може кожен, якщо мати широкий гострий ніж.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модне застілля: 15 способів подачі бутербродів
Важливо сервірувати один або кілька видів риби із зеленню, лимоном, лаймом, оливками або маслинами.Вони допоможуть розкрити рибний смак.
Щоб гості могли зробити компактний бутерброд, поклади до страви тарілочку з вершковим маслом. Ікру теж подавати на загальній тарілці в окремій ємності або в тарталетках, але не в консервній банці.
Сирна тарілка - обов'язкова закуска, яка має бути на святковому столі. Найважливіше - правильно розкласти сири на тарілці. Вони повинні бути розташовані по наростаючій смаку - від і м'яких сирів до найтерпкіших і гострих.
В Європі існують правила її оформлення. Французи, наприклад, наполягають на непарному асортименті сортів: 3, 5, 7.
Який би підхід не обрали, найважливіше - витягнути сир з холодильника не менше, ніж за 5 хвилин до подачі на стіл.
Коментарі