пʼятниця, 30 липня 2021 10:05

Павло Зібров дав холостякам рецепт тушкованого кролика

Автор: depositphotos.com
  Павло Зібров тушкує апетитного кролика з овочами у сметані
Павло Зібров тушкує апетитного кролика з овочами у сметані

Народний артист України Павло Зібров часто готує кролика. Один з улюблених способів - тушкування у сметані. Рецепт легкий настільки, що з ним впораються холостяки.

"Хто кролятину варить, хто пече на грилі. Я дотримуюся класики. Тому тушкую це м'ясо у сметані", – пояснив співак.

Інгредієнти:

1 тушка кролика

1 л сметани

500 г моркви

500 г цибулі

1 головка часнику

Приготування:

Тушку порізати на шматки і їх обсмажите до золотистої скоринки.

Нарізати цибулю та моркву кубиками. Тушкуйте на олії в окремій сковорідці до рум'яної скоринки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім підказок, як варити макарони без злипання

Перекласти овочі в гусятницю, зверху - кролика. Приправити часником та спеціями.

Додати води на 1/3 посудини. Закрити кришкою та тушкувати 60 хвн.

За 15 хв. до готовності залити сметаною, щоб та повністю вкрила м'ясо.

Влітку важко зберегти м'ясо свіжим, особливо із перебоями електрики чи на природі. Там немає холодильника, тому треба користуватися різними хитрощами.

Наприклад, м'ясо помити і залити молоком, щоб повністю покрило. Так продукт залишиться свіжим 2 дні. Ще більше способів - далі у статті.

Зараз ви читаєте новину «Павло Зібров дав холостякам рецепт тушкованого кролика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути