вівторок, 26 грудня 2017 14:30

Олів'є по-новому: 3 оригінальні рецепти

Новорічне застілля не проходить без салату "Олів'є". Щоб не змінювати оригінального рецепту, до нього можна додати деякі нові інгредієнти. Наприклад, квасолю, мариновані гриби, курячу грудинку чи гострий перець. В результаті виходить або вегетаріанський салат, або гострий з пікантною ноткою.

У рецептах з підбірки представлено кількість інгредієнтів в розрахунку на 6 персон.

Вегетаріанське олів'є

Автор: ftp.playbuzz.com
 

Інгредієнти:

Червона квасоля - 250 грам

Морква - 1 штука

Картопля - 3 штуки

Горошок консервований - 300 грам

Цибуля - 1 штука

Сметана - 250 грам

Часник - 1-2 зубчики

Цукор - 0,5 ст. л.

Гірчиця - 0,5 ч. л.

Олія - ​​2 ст. л.

Куркума, сіль, чорний мелений перець за смаком

Приготування:

Картоплю і моркву помити, відварити в мундирі до готовності. Потім очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками.

Очистити і подрібнити цибулю. З банки зеленого горошку і червоної квасолі злити рідину. З'єднати підготовлені інгредієнти у великій салатниці і заправити вегетаріанським соусом.

Для соусу: змішати сметану, оліюо, гірчицю, цукор і пропущений через прес часник. Додати в цю суміш дрібку куркуми, сіль і чорний мелений перець за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 незвичайні способи подачі салату "Шуба"

Олів'є по-французьки

Автор: yelp.com
 

Інгредієнти:

Картопля - 7 штук

Морква - 5 штук

Яйця - 9 штук

Горошок консервований - 300 грам

Огірки солені огірки - 6 штук

Огірки свіжі - 1 штука

Натуральний йогурт - 150 грамів

Сіль і перець за смаком

Куряча грудка - 500 грам

Приготування:

Картоплю і моркву відварити і нарізати дрібними кубиками. Солені та свіжий огірки і варене куряче філе також нарізати дрібними кубиками.

Яйця відварити, охолодити в холодній воді. Потім очистити і нарізати невеликими кубиками.

З'єднати всі інгредієнти у великій мисці. Додати натуральний йогурт, а також сушений коріандр, сіль і перець за смаком.

Олів'є по-мексиканськи

Автор: edinstvennaya.ua
 

Інгредієнти:

Горошок консервований - 300 грам

Цибуля - 1 штука

Морква варена - 3 штуки

Яйця варені - 9 штук

Часник - 3 зубчики

Сир фета -150 грам

Йогурт - 200 грам

Перець чилі, петрушка, кріп і сіль - за смаком

Печериці мариновані - 400 грам

Авокадо - 1 штука

Приготування:

Відварити моркву і яйця. Потім очистити і нарізати їх на дрібні кубики. Розрізати авокадо на дві половинки і витягнути з нього кісточку.

Покришити авокадо на дрібні кубики. Мариновані печериці можна додавати цілими.

Для соусу: порізати перець чилі, покришити петрушку і кріп. Пропустити через прес часник, залити все це йогуртом і в кінці додатий сир фета.

Змішати ці інгредієнти і заправити салат.

Зараз ви читаєте новину «Олів'є по-новому: 3 оригінальні рецепти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути