Яблучний сидр, як і більшість популярних коктейлів має свою безалкогольну альтернативу. Такий напій відмінно охолоджує та освіжає у спекотний день. Подається з льодом, фруктами та газованою водою.

Інгредієнти:
яблучний сік, бажано нефільтрований – 1 л
апельсин – 1 шт.
кориця – 2 палички
корінь імбиру – 7-8 см
газована вода – 2 л
лід – за смаком
Приготування:
Налити яблучний сік в каструлю. Додати порізаний скибочками апельсин, палички кориці та подрібнений корінь імбиру. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 30 хвилин. Повністю охолодити та процідити напій через сито. Готовий сидр розлити по келихах та прикрасити шматочками яблук чи апельсину.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Абрикосове вино: яких умов слід дотриматися, аби домашній напій вдався
Ніщо так не рятує від спеки, як прохолодні напої. Ягідний смузі, чай з льодом, помаранчевий мохіто, безалкогольна сангрія, або м'ятний вибух – щоб освіжитись підійде будь-який коктейль.
Коментарі