Ніжний пиріг з малиною - це легка літня випічка. Звичайно, його можна спекти і використовуючи заморожену ягоду, але з начинкою зі свіжої малини навряд чи щось зрівняється. Її яскравий аромат та смак відразу привертають увагу, не лишаючи нікого байдужим. Для пікантності зверху посипають пиріг корицею або цукровою пудрою. Кому, що більше подобається.

Інгредієнти:
Малина - 400 г
Масло солодко-вершкове - 125 г
Яйця - 2 шт.
Сіль - 5 г
Цукор - 5 ст. л.
Борошно - 250 г
Кориця - 2 ч. л
Цукрова пудра - 2 ст. ложки
Приготування:
Ретельно збити яйця з цукром і сіллю.
Вмішати розтоплене вершкове масло.
Всипати просіяне борошно. Замісити еластичне тісто.
Розділити тісто на 2 частини. Одну покласти на дно змащеної маслом форми, сформувавши основу з бортиками.
Поставитив холодильник на 20-30 хвилин.
Викласти на основу малину і посипати цукровою пудрою і корицею.
З другої частини тіста зробити плетінку і закріпити її.
При бажанні посипати підготовлений до випічки пиріг цукровою пудрою з корицею.
Читайте також: Яскравий ванільно-малиновий торт прикрашають м'ятою
Випікати пиріг з малиною при температурі 200 градусів протягом 40 хвилин.
Коментарі