Ексклюзиви
Середа, 10 травня 2017 11:18

Ліза Глінська вчить готувати рибний пиріг з хрусткою скоринкою

Рибний пиріг кожна господиня пече по-своєму. Авторським рецептом ділиться Ліза Глинська, переможниця проекту МастерШеф.

"Якось одна моя подруга поскаржилася, що вже втомилася придумувати, який перекус брати з собою на роботу. Щоб не пахло на весь офіс, і в той же час було смачним і корисним. Я згадала, що сама, ще коли викладала в музичній школі, брала з собою на роботу пиріг з рибою. Він дуже ситний і завжди рятував мене, коли не вдавалося повноцінно пообідати. До того ж смачний навіть в холодному вигляді", - розповідає кухар

Автор: hochu.ua
  Ліза Глинська пече рибний пиріг пів години
Ліза Глинська пече рибний пиріг пів години

Інгредієнти

Сьомга (або форель) - 250 г

Цибуля - 1 шт.

Яйця - 4 шт.

Вершкове масло - 20 г

Молоко - 100 мл

Борошно - 200 г

Сухі дріжджі - 1 ч.л.

Твердий сир - 100 г

Сіль за смаком

Перець - за смаком

ПРИГОТУВАННЯ:

Нарізати цибулю тонкими кільцями і смажити на вершковому маслі до прозорого стану.

Рибу ретельно перевірити на наявність кісток і нарізати філе великими кубиками. Додати його до цибулі і тримати на середньому вогні кілька хвилин. Риба повинна злегка посвітлішати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Сумська вчить готувати суп ідеальної дружини

Окремо збити яйця, додати до них 2 ст. л. олії і молоко.

Змішати борошно з сухими дріжджами і всипати в яєчну масу. Замішати тісто.

З'єднати його з рибою так, щоб зберегти шматочки риби цілими. Додати в тісто тертий сир, потім - сіль і перець.

Помастити деко вершковим маслом, злегка притрусити його борошном. Вилити тісто на деко і випікати при 180 ° С 25-30 хвилин.

Вийняти пиріг з духовки і дати йому охолонути. Потім дістати його з форми.

Зараз ви читаєте новину «Ліза Глінська вчить готувати рибний пиріг з хрусткою скоринкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 73
Голосування Який результат покаже збірна України з футболу на Євро-2020/21?
  • 1) не вийде з групи
  • 2) дійде до 1/8 фіналу
  • 3) дійде до 1/4 фіналу
  • 4) дійде до 1/2 фіналу
  • 5) дійде до фіналу
  • 6) виграє турнір
Переглянути