Салат - універсальна страва. У неї немає сезону. Просто 4 рази на рік змінються трохи складники. Влітку хочеться чогось легкого, але разом з тим, щоб насичувало організм. Для цього варто поєднати рибу чи мясо з овочами. Смак цього міксу збагатить фірмова заправка.
Інгредієнти:
Тунець консервований - 1 банка
Маслини - півсклянки
Яйця - 2 шт
Помідори - 2 шт
Перець - 1 шт
Салатні листя - 10 шт
Сіль за смаком
заправка:
Оливкова олія - 1 ст л
Часник - 2 зубчики
Гірчиця зерниста - 1 ч. л.
Приготування:
Помити листя салату і порвати на частини руками. Викласти на широку тарілку.
На нього покласти тунець. Перець нарізати скибочками і викласти на тарілку.
Помідори нарізати часточками і додати до решти інгредієнтів. Потім покласт в тарілку яйця, нарізані скибочками.
Маслини розрізати надвоє і викласти в центр салату.
Читайте також: 3 курячі салати зі свіжими овочами з різних країн світу
Приготувати заправку: часник пропустити через прес і додати до оливкової олії та гірчиці.
Ретельно перемішати інгредієнти і полити заправкою салат. Посолити за смаком.
Коментарі